INTERVIU: Sânmărtean vorbește la superlativ despre Reghecampf

Lucian Sânmărtean a terminat vacanța și-a plecat din nou în țările arabe pentru a relua pregătirea sub comanda lui Victor Pițurcă. Înainte de plecarea din România, mijlocașul a vorbit pentru Dolce Sport despre echipa națională, Campionatul European, Steaua și planuri de viitor.

- Lucian în această vară România va participa din nou la turneu final. Tu te gândești la Euro?
- Normal că mă gândesc, dar până atunci mai este mult. Orice jucător se gândește la Euro și mă gândesc să facem o figură frumoasă. Meciurile sunt de calitate, sunt grele, dar e foarte frumos pentru noi. Și e frumos că începem noi primii și sperăm să facem o partidă bună și să scoatem un rezultat foarte bun.

- Să joci la Euro ar fi unul dintre cele mai frumoase momente din cariera ta?
- Orice fotbalist care are o carieră în spate își dorește un Campionat European. Chiar vorbeam cu Răzvan Raț și râdeam pe tema asta fiindcă el de 10 ani joacă la "națională" și a prins doar un Campionat, iar eu am venit la câteva selecții și pot prinde un turneu european. Mi-aș dori să-mi închei cariera într-un mod foarte frumos. Dacă voi fi convocat îmi voi face datoria și voi încerca să ajut echipa națională cât se poate.

citeste continuarea interviului dolce-sport.ro

sursa: dolce-sport.ro

 

Transilvania Broker
Sport Club Transilvania Bistrita
Nike
Transilvania Print Bistrita