Proiecte

Lucian Sănmărtean - Presedinte de onoare al ACS TRANSILVANIA BISTRITA

In decembrie 2014 a acceptat propunerea de a deveni presedinte de onoare al clubului de fotbal pentru copii si juniori ACS Transilvania Bistrita, din dorinta de a fi aproape de fenomen si a incuraja copiii sa faca sport.


Cupa Lucian Sănmărtean - Editia I - 2014

Sala Polivalentă din Bistrița a găzduit, sâmbătă 20.12.2014, prima ediție a Cupei Lucian Sănmărtean la minifotbal în sală. Organizată de ACS Transilvania Bistrița și avându-i ca sponsori pe Transilvania Broker și Lucian Sănmărtean, competiția a fost destinată copiilor născuți în anii 2006 și 2008 și a adunat la start câte 4 echipe la fiecare categorie de vârstă.

La categoria copiilor născuți în anul 2006 au participat CS Napoca Cluj, Viitorul Tg. Mureș, FC Bistrița, antrenor Paul Niculae și ACS Transilvania Bistrița, antrenor Horea Pârțiu, iar la categoria copiilor născuți în anul 2008 au evoluat CFR Cluj, Gloria Progresul Bistrița, antrenor Dinu Vlad, FC Bistrița, antrenor Sergiu Mândrean și ACS Transilvania Bistrița, antrenor Constantin Sava.

S-a jucat sistem turneu, fiecare cu fiecare și s-a întocmit clasamentul final. Fiecare echipă a primit o cupă, o minge și o diplomă, cel mai tehnic jucător la fiecare categorie de vârstă a primit trofeul Lucian Sănmărtean, iar fiecare copil a plecat acasă cu o diplomă personalizată și o pungă de cadou oferită de către jucătorul Stelei.

Prima ediție a acestei competiții a fost câștigată de către ACS Transilvania, grupa copiilor născuți în 2006, pregătită de Horațiu Pârțiu si Cristi Spatareanu obținând trei victorii, în timp ce grupa copiilor născuți în 2008, pregătită de Constantin Sava a câștigat două jocuri și a terminat unul la egalitate.

Trofeul Lucian Sănmărtean acordat pentru jucătorul turneului a fost obținut de Gabriel Bor de la Transilvania, la grupa 2006 și de Francisco Rus de la FC Bistrița, la categoria 2008.

Mai multe detalii puteti gasi aici.


Cupa Lucian Sănmărtean - Editia a II-a - 2015

"Urmare a succesului de la prima ediție, Clubul Sportiv Transilvania Bistrița dorește să continue acest frumos eveniment, în încercarea de a-l transforma într-un reper al competițiilor sportive ale municipiului Bistrița”, anunță Clubul Sportiv Transilvania Bistrița.

În perioada 18 – 20 decembrie, va avea loc la Sala Polivalentă din Bistrița Cupa ”Lucian Sănmărtean” la fotbal – ediția a II-a, competiție adresată grupelor de vârstă 2006 și 2008.

Sponsorul oficial al evenimentului este Transilvania Broker – Broker de Asigurare împreună cu partenerul Transilvania Print.

Mai multe informații și programul competiției pot fi aflate pe www.sportclubtransilvania.ro.

La categoria de vârstă 2006 sunt două grupe: Viitorul Ungheni, CFR Cluj 1, Transilvania 1, Someșul Ilva Mică, Juvenes Târgu Mureș, respectiv Atletic Gurghiu, CFR Cluj 2, Transilvania 2, Inter Viișoara. La categoria 2008 s-au înscris Viitorul Năsăud, Rapid Oradea, Transilvania 1, Transilvania 2, Viitorul Ungheni.

Pe întreaga perioadă a competiției se va desfășura o tombolă la care vor fi câștigate 2 tricouri originale ale naționalei, având inscripționat numărul 17 și numele Sănmărtean, cu autograful original a lui Lucian, tricouri de la jocul Italia – România din 17.11.2015.

Banii astfel obținuți vor fi donați pentru susținerea unui caz social.

La 20.12.2014, clubul a avut onoarea de a organiza prima ediție a Cupei "Lucian Sănmărtean", la finalul căreia Lucian afirma: "Este o deosebită onoare și plăcere pentru mine să văd că există niște oameni pricepuți la acest club", ceea ce l-a și convins să devină președinte de onoare al Clubului Transilvania Bistrița.

Mai multe detalii puteti gasi aici.


Cupa Lucian Sănmărtean - Editia a III-a - 2016

Transilvania Broker
Sport Club Transilvania Bistrita
Nike
Transilvania Print Bistrita